radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija nesrecaVčeraj, 12. junija ob 15.53, smo bili obveščeni o prometni nesreči III. kategorije na glavni cesti Godovič – Idrija in v kateri sta bili udeleženi dve vozili (osebni avtomobil in avtobus), dva udeleženca prometne nezgode sta bila telesno poškodovana. Poleg policistov PP Idrija so bili na kraj prometne nesreče s strani pristojne službe napoteni tudi tamkajšnji gasilci in reševalci. Policisti PP Idrija so z zbiranjem obvestil in ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da je 82-letni voznik avtomobila vozil iz Godoviča proti Idriji. Tik pred naseljem Idrija (pri Likarci) je v desnem ovinku iz neznanega vzroka zapeljal na levi vozni pas, ki je namenjen vožnji vozil iz nasprotne smeri. V tistem trenutku mu je iz nasprotne smeri pripeljal 44-letni voznik avtobusa, ki je v izogib trčenju z vozilom močno zaviral in se umikal skrajno desno proti varnostni ograji, kjer je avtobus tudi ustavil pred trčenjem. Kljub temu je med omenjenimi vozili prišlo do čelnega trčenja.

V prometni nesreči sta starejši voznik avtomobila in starejša sopotnica v njegovem vozilu utrpela predvidoma hude telesne poškodbe. Kasneje so ju na kraju oskrbeli reševalci NMP ZD Idrija in ju z reševalnim vozilom odpeljal na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Na avtobusu je bilo v času nesreče poleg voznika še deset potnikov, nihče ni bil poškodovan. O prometni nesreči s telesnimi poškodbami je policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici).

Policisti PP Idrija bodo glede na vsa ugotovljena dejstva in ugotovljene teže telesnih poškodb udeležencev nezgode zoper povzročitelja prometne nesreče podali ustrezen ukrep.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran