radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 48 urah sprejel 177 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 72:

  • 13 s področja kriminalitete, od tega eden o poskusu vloma v avtomobil in o poskusu vloma v stanovanje;
  • 29 s področja prometne varnosti, od tega trije o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in 12 o prometni nesreči z materialno škodo;
  • 11 s področja javnega reda in miru, od tega štirje o kršitvi na javnem kraju in pet o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • sedem o dogodkih, od eden o požaru in o povoženi divjadi.

policija splosniDva vloma:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 13. ure obveščeni o vlomu v parkiran avtomobil na območju Kranja. Storilec je poškodoval vrata avtomobila, prilastil pa si ni ničesar. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Blejski policisti so bili včeraj nekaj čez 15. uro obveščeni o vlomu v stanovanje na območju Bohinjske Bele. Storilec je v notranjost nasilno vstopil skozi okno in jo pregledal, vendar si ni ničesar prilastil. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Blejski policisti so bili v torek nekaj pred 14. uro obveščeni o prometni nesreči na cestni relaciji Lepence-Bohinjska Bistrica. Po podatkih s katerimi razpolagamo je 44-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti s kombijem trčil v avtobus, ki ga je pred njim vozil drugi voznik. Potniki na avtobusu niso bili telesno poškodovani. Voznik kombija je bil lahko telesno poškodovan in z reševalnim vozilom prepeljan v zdravstveno ustanovo. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek. Na kraju so bili tudi gasilci.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran