radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 37 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 134 klicev.

Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 3 tatvine, zaradi kršitve javnega reda in miru je bilo 5 intervencij.

Dopoldan so nas poklicali iz SB Izola, kjer so imeli na zdravljenju mladoletnega udeleženca v prometni nesreči. Policisti so ugotovili, da je 15-letnik iz Izole kolesaril od pošte proti pokopališču v Izoli. Iz ene od stranskih ulic je predenj zapeljal voznik osebnega avtomobila in trčil v prednje kolo. Otrok je padel in se lažje poškodoval, voznik osebnega avtomobila pa je brez ustavljanja odpeljal naprej. Prometno nesrečo obravnavajo kot kaznivo dejanje zapustitev poškodovanca v prometni nesreči. Ko bo povzročitelj izsleden, mu sledi kazenska ovadba.

Ob 14.45 so na počivališču Studenec ustavili osebni avtomobil Suzuki S-Cross, madžarske registracije. Vozil ga je 48-letni državljan Ukrajine, prevažal pa je 12 oseb, državljanov Sirije, ki so zapustile Azilni dom. Postopki še potekajo.

Zvečer smo dobili prijavo, da v vasi pri Pivki nekdo kuri plastiko. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je moški kuril seno, les in odpadno embalažo. Zoper njega bo podan predlog drugemu prekrškovnemu organu.

Ob 2. uri so v Strunjanu ustavili 51-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,74 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran