radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniTatvina torbice iz osebnega vozila
Včeraj, 12. junija ob 19,03, so policiste obvestili o tatvini ženske torbice iz osebnega avtomobila v Šempetru pri Gorici (Žnidarčičeva ulica) v času krajše odsotnosti oškodovanke. Po prvih zbranih podatkih je voznica parkirala poleg avtomobil poleg drugega avtomobila znamke Renault, italijanskih registrskih številk. Ko se je vrnila do vozila je v neposredni bližini svojega vozila opazila dva neznana moška, ki sta se po krajšem pogovoru s kraja odpeljala s prej omenjenim avtomobilom tuje registracije. Prav tako je oškodovanka kmalu zatem ugotovila, da je bilo iz njenega vozila ukradena ženska torbica z vsebino (v njej je imela osebne dokumente, bančne kartice in druge predmete). Nedolgo zatem je neznani storilec na bankomatu v Novi Gorici večkrat skušal dvigniti gotovino; enkrat je storilcu uspelo opraviti dvig za 250 evrov. O kaznivem dejanju je Policija obvestila pristojne pravosodne organe (preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici). Policisti PP Nova Gorica primer tatvine še preiskujejo.

Tatvina denarnice
Policisti PP Ajdovščina so včeraj, 12. junija pozno popoldne, obravnavali tatvino denarnice na škodo oškodovanke. Ko je slednja včeraj popoldne prišla na blagajno ene od trgovin v Ajdovščini je opazila, da v njeni torbici, ki jo je imela pred tem odloženo v nakupovalnem vozičku, ni več njene denarnice. V njej je oškodovanka imela poleg gotovine in bančne kartice tudi druge osebne dokumente. Oškodovanki je bila zaradi tatvine denarnice povzročena materialna škoda za okoli 150 evrov. Tudi ta primer kaznivega dejanja (po prvem odstavku 204. člena KZ-1) policija še preiskuje.

Povoženje divjadi
Včeraj, 12. junija ob 21.20, smo bili obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila povozil divjad (divji prašič) med vožnjo na cesti Kromberk – Ajševica. Po trku z omenjeno divjadjo je na vozilu nastala materialna škoda, divji prašič je po trku zbežal neznano kam. Policisti PP Nova Gorica so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran