radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali devet kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče, šest povoženj divjadi, štiri kršitve javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino lesa in tatvino traktorja. Obravnavali smo še dve goljufiji in kaznivo dejanje računalniške kriminalitete.

Policisti smo še obravnavali dve prometni nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami v kateri sta se lažje telesno poškodovala voznik kolesa z motorjem in peška. V drugi dveh nesrečah je nastala zgolj materialna škoda.

Javni red in mir je bil kršen en krat na javnem kraju in tri krat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Gornji Petrovci.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran