radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 749 klicev, 229 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 69 nanašalo na kriminaliteto, 60 na javni red in mir, ter 64 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 8 tatvin, 3 vlome (v enem primeru je ostalo pri poskusu) in 7 primerov poškodovanja tuje stvari.

Pri prometni varnosti so obravnavali 25 prometnih nesreč z materialno škodo in nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 31 krat na javnem kraju (2 osebi sta bili pridržani) in 7 krat v zasebnem prostoru.

Med opravljanjem nalog varovanja državne meje niso zaznali nedovoljenih prehodov državne meje.

Vlomi:
V okolici Litije so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili merilno napravo. Podjetje je oškodovano za okoli 1.000 evrov.

V Kočevju so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili kovinske izdelke. Podjetje je oškodovano za okoli 4.500 evrov.

Prijet storilec vloma v vozilo
Včeraj, okoli 12.30 smo bili obveščeni o vlomu v vozilo na enem izmed parkirišč na območju Most, kjer je storilec razbil zadnje stransko steklo in iz vozila odtujil nahrbtnik z prenosnim računalnikom in denarnico z vsebino. Po dejanju je zbežal, policisti pa so 39-letnega osumljenca na podlagi podanega opisa izsledili v bližini in mu odvzeli prostost. Pri njem so našli odtujene predmete, ki so bili vrnjeni oškodovancu. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dejanja, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Prometne nesreče:
Včeraj, okoli 21.30 se je na Viški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran