radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV povezavi z današnjim prijavljenim shodom »Parada ponosa«, ki se bo odvijal na območju centra Ljubljane policija sodeluje z organizatorjem, ki je dolžan skrbeti za red na prireditvi. Do sedaj nismo zaznali hujših kršitev javnega reda, prejeli pa smo prijavo o manjših incidentih in provokacijah, o čemer policisti še zbirajo obvestila in bodo izvedli ustrezne ukrepe.

Policisti bodo ves čas shoda le-tega varovali, torej zagotavljali javni red ter zagotavljali uresničevanje ustavno zagotovljenih pravic do svobode izražanja ter do mirnega zbiranja in javnih zborovanj.

Vse udeležence shoda kot tudi naključne mimoidoče pozivamo, naj upoštevajo navodila rediteljev in policije. Na shode je prepovedano prinašati nevarne predmete ali pirotehniko. Vse pozivamo k mesebojnem spoštovanju in strpnosti ter apeliramo da ne povzročajo neprimernih provokacij ter vsem udeležencem omogočijo svobodno izražanje ter mirno zbiranje.

V primeru zaznanih kaznivih ravnanj pa pozivamo vse, da o tem nemudoma obvestijo policijo na št. 113, lahko tudi anonimno na 080 1200.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran