radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali eno hujšo prometno nesrečo, tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, dva manjša požara, nesrečo pri delu in pet primerov povoženja divjadi.

Prometna nesreča se je zgodila izven naselja Krapje. Mladoletna voznica je brez veljavnega vozniškega dovoljenja vozila neregistriran moped oziroma skuter na relaciji Cven - Veržej. Med vožnjo je zapeljala na bankino, izgubila nadzor nad vozilom in padla po vozišču. Voznica se je lažje poškodovala, medtem ko je njena mladoletna sopotnica utrpela posebno hude telesne poškodbe in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje grožnje v Kuštanovcih, tatvino torbice iz vozila v Beltincih in zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva v Lucovi.

Javni red in mir je bil v vseh treh primerih kršen na javnem kraju. Kršitelj, ki se je pod vplivom alkohola nedostojno vedel v Sebeborcih in je kljub opozorilom policistov s kršitvijo nadaljeval, je bil pridržan.

V Krogu je zaradi neprevidnosti prišlo do manjšega požara v kuhinji stanovanjske hiše. V Rakičanu pa je ob poljski poti zagorela trava. V obeh primerih so bili na pomoč poklicani gasilci.

Nesreča pri delu se je zgodila v Čentibi. Moški je pri košnji trave padel s traktorske kosilnice in se huje poškodoval.

Sprejeli smo še dve prijavi o kršenju ukrepa prepovedi približevanja v Rogaševcih. Zaradi zaščite žrtev so bili na kraj takoj napoteni policisti, ki so zoper kršitelja ustrezno ukrepali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran