radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center Policijske uprave Maribor je v času od 5. ure 15. 5. 2024 do 5.ure 16. 5. 2024 prejel 234 klicev, med katerimi je bilo 106 interventnih klicev, oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 21 kaznivih dejanj,
  • 21 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometne nesreče II. kategorije, v katerih so se trije udeleženci lahko telesno poškodovali,
  • 14 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 4 v zasebnem prostoru
  • pridržanje kršitelja javnega reda in miru, ki kljub ukazom policistov ni prenehal s kršitvijo, policisti pa na drug način niso mogli preprečiti nadaljevanja prekrška.

policija splosniKriminaliteta
Včeraj okoli 13. ure so bili policisti v Mariboru obveščeni o tatvini osebnega avtomobila. Zaenkrat še neznani storilec je v Mariboru, iz parkirnega prostora, odtujil osebni avtomobil, znamke VW Golf, serije II bele barve, reg. št. MB 70-ZNR in se z njim odpeljal neznano kam. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zadevo ustrezno zaključili na ODT v Mariboru.

Tekom noči, okoli 23. ure pa so bili ponovno mariborski policisti obveščeni o še eni tatvini osebnega avtomobila, v tem primeru znamke Renault Clio, sive barve, reg. št. MB 90-LFI in se z njim odpeljal neznano kam. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zadevo ustrezno zaključili na ODT v Mariboru.

V kolikor bi kateri od odtujenih osebnih avtomobilov bil opažen, prosimo, da o tem obvestite najbližjo policijsko postajo po telefonu, ali na interventno številko 113 oz. na anonimni telefon.

Miran Klemen, mag.
samostojni policijski inšpektor II
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran