radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniVeč prometnih nesreč
Včeraj, 14.6.2024, ob 11:35 smo bili policisti obveščeni, da se je na hitri cesti H4, med priključkoma Selo in Ajdovščina zgodila prometna nesreča. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznik po prehitevalnem pasu vozil preblizu levega roba, zaradi česar je trčil v betonsko ograjo. Po trku ga je zaneslo na vozni pas. Vozniku bodo policisti izdali plačilni nalog.

Prav tako smo bili včeraj ob 12:30 uri obveščeni, da je na »mirenski obvoznici« prišlo do prometne nesreče, v kateri so bili udeleženi voznik motornega kolesa ter dva voznika osebnega avtomobila. Policisti so z ogledom kraja nesreče ugotovili, da je voznik motornega kolesa vozil iz smeri Mirna proti Vrtojbi. Ko je pripeljal za kolono ustavljenih vozil, je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del ustavljenega avtomobila in padel po vozišču. Po padcu je motorno kolo drselo po vozišču in trčilo v nasproti vozeči osebni avtomobil. Voznik motornega kolesa je v nesreči utrpel predvidoma hude telesne poškodbe in je bil s strani reševalcev odpeljan v bolnišnico Šempeter. Policisti mu bodo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izdali plačilni nalog.

Ob 16:32 smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na cesti med Bovcem in Trento, pod naseljem Kal-Koritnica. Policisti so na kraju z ogledom in zbiranjem obvestil ugotovili, da je nemški voznik motornega kolesa vozil iz smeri Trente proti Bovcu. Pred naseljem kal-Koritnica je v desnem nepreglednem ovinku zapeljal čez sredinsko ločilno črto in trčil v bok osebnega avtomobila, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. Voznik motornega kolesa se je v prometni nesreči lažje telesno poškodoval, policisti mu bodo zaradi povzročitve prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Požar
Okoli 14.00 ure je zagorelo v stanovanjski hiši v vasi Kamno v občini. Lastnica hiše je zjutraj zakurila peč ter vanjo naložila drva, nato pa odšla iz hiše. Policisti so z ogledom kraja in zbiranjem obvestil ugotovili, da je najverjetneje zagorelo med pečjo in dimnikom, ogenj pa se je nato razširil po prostoru. V požaru je zgorela celotna kuhinja, nastalo je za okoli 10.000 EUR materialne škode. Policisti bodo o dogodku obvestili ODT v Novi Gorici s poročilom.

Tatvina
OKC PU Nova Gorica je bil včeraj ob 15:55 uri s strani oškodovanca obveščen, da so občanu v naselju Dobrovo v Brdih izpod sedeža odklenjenega vozila ukradli denarnico, ki jo je imel v torbi pod sedežem. Iz torbice je neznani storilec odtujil denarnico z gotovino, bančnimi karticami in dokumenti ter ročno uro. Neznani storilec je nato na območju Republike Italije opravil več dvigov gotovine iz TRR oškodovanca.

Policisti ob tej priložnosti ponovno opozarjamo vse občane, da v vozilih ne puščajo vrednejših predmetov ter poskrbijo za ustrezno zavarovanje svojega premoženja.

Kristjan Mlekuš
vodja izmene
OKC PU Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran