radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 93 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 37:

  • šest s področja kriminalitete, od tega trije o vlomu, eden o tatvini in eden o drzni tatvini;
  • osem s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in eden o prometni nesreči z materialno škodo;
  • šest s področja javnega reda in miru, od tega dva o kršitvi na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru.

policija splosniVlomi:
Blejski policisti so bili včeraj okoli 19. ure obveščeni o vlomu v počitniško hišo. Neznani storilec si je iz notranjosti prilastil ročno električno orodje. Lastnika je oškodoval za okoli 400 evrov. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Kranjskogorski policisti so bili včeraj nekaj pred 20. uro obveščeni o vlomu v tuj avtomobil na območju Kranjske Gore. Storilec je nasilno odprl vrata in si iz notranjosti prilastil kamero. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Drzna tatvina:
Blejski policisti so včeraj nekaj pred 17. uro sprejeli prijavo o drzni tatvini. Po podatkih s katerimi razpolagamo je neznani storilec v množici ljudi pristopil do tuje turistke in ji iz torbice, ki jo je imela čez ramo, vzel denarnico. V njej je imela osebne dokumente, bančne kartice in denar. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Kranjski policisti so včeraj nekaj čez 21. uro obravnavali prometno nesrečo, v kateri je 26-letni kolesar zaradi nepravilnega premika trčil v drugega kolesarja, ki je bil hudo telesno poškodovan. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljana v zdravstveno ustanovo. 26-letni kolesar je bil pod vplivom alkohola (0,65 mg/l). Policisti zanj vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper varnost javnega prometa. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Boštjan Repinc
vodja centra
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran