radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaVčeraj, 16. junija ob 14.53, smo bili obveščeni o prometni nesreči IV. kategorije na območju naselja Bača pri Modreju (občina Tolmin) in v kateri je telesnim poškodbam podlegel starejši voznik osebnega avtomobila.

Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 74-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri naselja Idrija pri Bači proti Mostu na Soči. V naselju Bača pri Modreju, pri odcepu za Baško grapo na Tolminskem, je z vozilom zapeljal naravnost desno izven vozišča in s prednjim desnim delom avtomobila trčil v eno od tamkajšnjih stanovanjskih hiš. Omenjeni voznik je na kraju nesreče umrl. Poleg policistov PP Tolmin in PPP Nova Gorica ter tolminskih gasilcev so na kraju posredovali tudi reševalci NMP ZD Tolmin. Zdravnik ZD Tolmin je na kraju potrdil njegovo smrt in odredil sanitarno obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti pokojnega.

O tragičnem dogodku je Policija obvestila tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Policija bo o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestila Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran