radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, je na številki policije za komunikacijo v sili 113 prejel 320 klicev, med temi 102 interventna oz. takšna, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V navedenem obdobju smo obravnavali:

  • 23 kaznivih dejanj,
  • 32 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 5 prometnih nesreč II. kategorije, v katerih je bilo 6 oseb lahko telesno poškodovanih,
  • prometno nesrečo III. kategorije, v kateri je bila ena oseba hudo telesno poškodovana,
  • 5 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru.

policija splosniPrometna varnost
Na območju PP Ptuj so policisti obravnavali prometno nesrečo III. kategorije, v kateri je bil sam udeležen 70-letni kolesar. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v SB Ptuj, kjer so po pregledu ugotovili, da je kolesar utrpel hude telesne poškodbe. Kolesarju je bil izdan plačilni nalog.

Kriminaliteta
Na območju Šentilja je bilo odkrito odtujeno vozilo, osebni avtomobil Opel Zafira, ki je bila zasežena in odpeljana na deponijo zaseženih vozil, zoper osumljenega pa bo podana kazenska ovadba na pristojno ODT.

Javni red in mir
V UKC Maribor je v sprejemnem bloku urgence 37- letna kršiteljica večkrat po glavi udarila medicinsko sestro, ki k sreči ni utrpela telesnih poškodb. Policisti so kršiteljico obvladali s prisilnimi sredstvi, z reševalnim vozilom pa je bila odpeljana na oddelek psihiatrije, kjer so jo zadržali na opazovanju.

Albin Gradišnik, spec.
vodja izmene
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran