radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 150 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 61:

  • sedem s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu, eden o tatvini, eden o poškodovanju tuje stvari;
  • petnajst s področja prometne varnosti, od tega tri o prometnih nesrečah s telesnimi poškodbami in sedem o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • šest s področja javnega reda in miru, od tega štiri o kršitvi na javnem kraju in dve o kršitvi v zasebnem prostoru.

policija splosniVlom:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 7. ure obveščeni o vlomu v skladiščni zabojnik. Neznani storilec si je iz notranjosti prilastil ročno električno orodje. Lastnika je oškodoval za okoli 4.500 evrov. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Kranjski prometni policisti so včeraj nekaj čez 13. uro obravnavali prometno nesrečo, v kateri je 24 letni voznik izsilil prednost motoristu in s tovornim vozilom trčil vanj. 50-letni motorist je bil hudo telesno poškodovan. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljana v zdravstveno ustanovo. Policisti zoper povzročitelja vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper varnost javnega prometa. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Škofjeloški policisti so nekaj pred 15. uro obravnavali prometno nesrečo na parkirišču, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v kolesarja, ki je zadobil lahke telesne poškodbe. Policisti zoper povzročitelja vodijo prekrškovni postopek.

Kranjski policisti so včeraj nekaj po 19. uri obravnavali prometno nesrečo z udeležbo kolesarja, v kateri je voznik osebnega vozila izsilil prednost kolesarju in trčil vanj. Kolesar je bil telesno poškodovan. Policisti zoper povzročitelja vodijo prekrškovni postopek.

Pomoč v gorah:
Včeraj nekaj pred 14. uro je pohodniku na poti pod Bogatinovim sedlom v občini Bohinj, priskočil na pomoč policijski helikopter s posadko GRZS z Brnika. Pohodnik je čutil bolečine v telesu in poti ni mogel nadaljevati, zato je zaprosil za pomoč. Odpeljan je bil v zdravstveno ustanovo. Policisti bodo dogodek ustrezno dokumentirali.

Boštjan Repinc
vodja centra
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran