radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 51 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 143 klicev.

Obravnavali so 8 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 2 tatvini in 1 drzno tatvino, zaradi kršitve javnega reda in miru je bilo 6 intervencij.

V Izoli je turistoma iz Londona neznana ženska iz torbice ukradla denarnico z dokumenti, bančnimi karticami in gotovino. Oblečena je bila v rumeno poletno obleko in ima svetlo rjave lase.

V Izoli so popoldan ustavili 40-letnega voznika motornega kolesa, ki je bil pozitiven na kokain. Strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog.

V Kopru so ustavili 16-letnega voznika mopeda. Vozilo so odpeljali na izredni tehnični pregled zaradi suma, da je predelano.

Ob 19.30 so v Kopru ustavili 63-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,83 mg/l alkohola. Sledi obdolžilni predlog.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran