radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 270 klicev, med temi 97 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 13 kaznivih dejanj,
  • 19 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 2 prometni nesreči II. kategorije,
  • 1 vozilo je bilo zaseženo vozniku,
  • 11 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 6 v zasebnem prostoru.

policija splosniKriminaliteta
Obravnavamo vlom v stanovanjsko hišo na območju Radvanja, kjer je neznani storilec skozi okno vstopil v hišo, v notranjosti pa odtujil gotovino ter z dejanjem, po nestrokovni oceni, oškodoval lastnike za 3.000 eur.

Prometna varnost
Lažje se je poškodoval moški, ki je, po prvih informacijah zaradi neprilagojene hitrosti, na območju Ložnice z osebnim avtomobilom zapeljal izven vozišča. Odpeljan je bil v bolnišnico.
Na Ptuju se je lažje poškodoval voznik mopeda, ki je padel zaradi vožnje preblizu robu vozišča.

Voznik osebnega avtomobila pa je v Mariboru, zaradi neprilagojene hitrosti, trčil v objekt in parkirano vozilo, pri tem se je lažje poškodoval.

Drugi dogodki
Včeraj, okrog 18.30, smo bili obveščeni o tem, da se na območju Prepolja utaplja oseba. Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti, ki so pregledovali območje okolice, intervenirali pa so tudi gasilci. Moški je bil najden, potegnili so ga iz vode in oživljali, vendar mu žal ni bilo več pomoči. Po prvih ugotovitvah je padel v vodo po tem, ko je hodil na območju, kjer so se izvajala dela, pri tem pa se je gramozna brežina vdrla in 20-letnik je padel v vodo.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran