radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 62 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 161 klicev.

Obravnavali so 16 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 2 tatvini ter 1 rop, zaradi kršitve javnega reda in miru je bilo 7 intervencij.

Ob 7.56 smo dobili informacijo, da je v Sečovljah slišati kričanje in razbijanje. Policisti so bili takoj napoteni na kraj. Ugotovili so, da sta v stanovanje prišla dva državljana Hrvaške, ki sta pretepla 50-letnega domačina ter mu vzela nekaj denarja. Po prvih podatkih gre za spor zaradi dolgov. Policisti zadevo obravnavajo kot kaznivo dejanje ropa in nasilništva. Nadaljuje se z zbiranjem obvestil.

Ob 10.15 je v Vanganelu 53-letni voznik avtomobila zaviral pred prehodom za pešce. 58-letni motorist, ki je peljal za njim, je prav tako zaviral, vendar je pri tem izgubil oblast nad motorjem in padel ter se lažje poškodoval. Izdali so mu plačilni nalog.

Dopoldan je v Postojni 64-letna ženska napadla sosedo in jo lažje poškodovala. Najprej jo je zmerjala in nanjo kričala, zatem pa porinila v zid in jo udarila. Sledi ji kazenska ovadba za kaznivo dejanje grožnje in lahke telesne poškodbe.

V Portorožu je nekdo vlomil v barko. Skupaj z ukradenimi alkoholnimi pijačami in poškodbo barke je povzročil za 3000 evrov škode.

Popoldan je 43-letnik najprej prišel v spor z uslužbenko na banki, nato še z uslužbenci na CSD. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Ob 19.40 je 36-letnik v koprskem lokalu v vinjenem stanju kršil javni red in mir in s kršitvijo ni prenehal. Odredili so mu pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

Pri Danah so ob 20.30 ustavili 28-letno voznico osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so zasegli, za voznico bo podan obdolžilni predlog.

Na izvozi z avtoceste pri Postojni so ob 21.15 ustavili osebni avtomobil Škoda octavia, ki ga je vozil 53-letni državljan Latvije. Prevažal je 4 državljane Turčije. Državljani Turčije so bili odpeljani v Azilni dom, za voznika sledi kazenska ovadba.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran