radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 339 klicev občanov. 75 klicev je bilo interventnih.

24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 32 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, štiri z lažjimi poškodbami in dvanajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo smo obravnavali v Vrenski Gorci, kjer je voznica osebnega vozila zapeljala na nasprotno smerno vozišče in trčila v voznika osebnega vozila, ki je pravilno pripeljal nasproti. V trčenju sta se povzročiteljica in njen sopotnik lažje poškodovala, drugi voznik pa huje.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat.

Kriminaliteta
V Črni na Koroškem smo obravnavali vlom trafiko. Storilec je ukradel več zavojev cigaret različnih znamk.

V Lipju, na območju Policijske postaje Velenje, smo obravnavali tatvino mopeda znamke APN 6, zelene barve. Moped je bil parkiran pod nadstreškom stanovanjske hiše.

Lep in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran