radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaNekaj pred 13.30 smo bili obveščeni, da reševalci oskrbujejo žensko, ki se je poškodovala v prometni nesreči pri Trebnjem. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih trebanjskih policistov je mladoletnica okoli 13.15 kolesarila od krožišča Pod gradom v Trebnjem proti Benečiji. V isti smeri je pripeljal voznik osebnega avtomobila črne barve, trčil v kolesarko in nadaljeval z vožnjo. Kolesarka je po trčenju padla in se poškodovala.

Policisti izvajajo številne aktivnosti za izsleditev voznika. Zaradi razjasnitev vseh okoliščin nesreče pozivamo voznika avtomobila, udeleženega v prometni nesreči oziroma vse, ki so nesrečo opazili ali o tem karkoli vedo, da pokličejo na številko 113 ali na PP Trebnje na telefonsko številko (07) 346 27 00.

Alenka Drenik Rangus
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran