radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Obveščamo vas, da je bil včeraj ob 18.15, Operativno - komunikacijski center PU Koper obveščen o ropu menjalnice v središču Kopra.

Policisti in kriminalisti so na kraju opravili ogled pri čemer je bilo ugotovljeno, da je neznani moški, z uporabo pištole prisilil tam zaposlenega, da mu izroči denar. Pri ropu nihče ni bil telesno poškodovan.

Policija je takoj po dogodku, v ožji okolici kraja kaznivega dejanja izvajala ukrepe za izsleditev storilca, vendar le-ta še ni bil izsleden.

Storitve kaznivega dejanja je osumljen moški, star približno 60 let, suh, oblečen v svetlo modro srajco z dolgimi rokavi, svetlo zelene kratke (kapri) hlače in bež baseball kapo brez napisov.

ropar koper 1

ropar koper 2

ropar koper 3

Vsi, ki bi imeli informacije o storilcu ali tem kaznivem dejanju, le-te sporočijo na interventno številko policije 113 ali anonimno številko policije 080 1200.

Jure Griljc, mag. prav.
višji samostojni policijski inšpektor
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran