radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkiriščih in dve povoženji divjadi.

Na področju kriminalitete so bil obravnavane tri tatvine, goljufija, poškodovanje tuje stvari in kaznivo dejanje nasilja v družini. Kršitelju je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ta mesec poteka vsesplošni nadzor psihofizičnega stanja voznikov. Opozarjamo, da je vožnja pod vplivom alkohola, prepovedanih drog in drugih psihoaktivnih snovi prepovedana in predstavlja nevarnost za udeležence v prometu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes predvsem na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran