radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija nesrecaPolicisti PPP Koper so zoper 20-letnega voznika motornega kolesa, doma z okolice Kopra, podali kazensko ovadbo na DT Koper, ker je 28. 2. 2024 povzročil prometno nesrečo na kolesarski stezi obalne ceste med Žusterno in Izolo.

Osumljeni je prehiteval kolesarja po levi strani na neprimerni bočni razdalji, tako da je kolesarja z desno stranjo oplazil, zato je ta padel in se poškodoval. Po trčenju je osumljeni 20-letni motorist, brez da bi ustavil in nudil pomoč poškodovanemu, odpeljal s kraja nesreče.

Na podlagi zbranih obvestil in dokazov je podan utemeljen sum, da je motorist storil kaznivo dejanje Nevarne vožnje v cestnem prometu (po tretji točki prvega odstavka 324. člena KZ-1) in kaznivo dejanje Zapustitev poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči (po drugem odstavku 328. člena KZ-1), s tem da je v cestnem prometu povzročil neposredno nevarnost za življenje ali telo osebe, vozil predrzno in brezobzirno po kolesarski stezi motorno kolo kros izvedbe, katero je namenjeno izključno za hitrostna tekmovanja na cestah oziroma na tekmovališčih, in pri prehitevanju drugega udeleženca v cestnem prometu ni upošteval pravil o zadostni bočni razdalji, po prometni nesreči pa ni pomagal poškodovanemu v prometni nesreči in je odpeljal s kraja nesreče.

Občanom se iskreno zahvaljujemo za vse informacije, ki so pripomogle k razjasnitvi dejstev o dogajanju.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran