radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar, pet povoženj divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Ob 18.56 smo bili obveščeni, da je v naselju Rakičan padel kolesar. Policisti so na kraju ugotovili, da je kolesar v naselju Rakičan, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, oplazil robnik in padel po vozišču. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino prodajnih artiklov v trgovini, tatvino kolesa, goljufijo pri točenju goriva na bencinskem servisu, kaznivo dejanje zoper okolje in prostor ter dve povzročitvi lahke telesne poškodbe pri pretepu.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Izven naselja Kuštanovci je prišlo do požara na parkiranem električnem avtomobilu. Požar so pogasili domači gasilci. Avto je pogorel v celoti. Pri tem je nastalo za 15.000 EVR škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran