radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 95 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 41

  • pet s področja kriminalitete, tri o poškodovanju tuje stvari;
  • trinajst s področja prometne varnosti, ena o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, tri o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • devet s področja javnega reda in miru, od tega sedem o kršitvi na javnem kraju in ena o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • pet o dogodkih, od tega eden o delovni nesreči in ena reševanju v gorah.

Prometna varnost:
Kranjski policisti so včeraj nekaj pred 8. uro obravnavali prometno nesrečo z udeležbo motorista, ki je pri zaviranju padel in trčil v pred seboj stoječe osebno vozilo. Motorist je bil telesno poškodovan. Okoliščine kažejo na neprilagojeno hitrost motorista. Policisti zoper povzročitelja vodijo prekrškovni postopek.

Gore:
Združena ekipa za helikoptersko reševanje v gorah je bila nekaj pred 16. uro obveščena za reševanje treh planincev, kateri so pri prečenju obtičali na snežišču. Planinci so bili s helikopterjem varno prepeljani v dolino. Poškodovan ni bil nihče.

Boštjan Repinc
vodja centra
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran