radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti Policijske postaje Ljubljana Bežigrad so bili obveščeni, da svojci od zgodnjega jutra pogrešajo 71-letnega Mitjo Zomerja iz Ljubljane.

Mitja je visok okoli 170 cm, suhe postave, z belimi kratkimi lasmi, po sredini glave ima plešo, ima izrazito močne obrvi. Oblečen je v temno modre jeans hlače, črtasto majico in sivo jopico. Na glavi ima kapo s šiltom modro bež barve z znakom BMW, nosi sončna očala, obut je v svetlejše pohodne čevlje z oranžno črto. Predvideva se, da je na območju Ljubljane.

mitja zormer

Ker oseba z do sedaj izvedenimi ukrepi ni bila najdena, naprošamo javnost za informacije.

Naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad na (01) 589 60 00, ali pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran