radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali tri kazniva dejanja, dve prometni nesreči, in pet kršitev javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete smo v Odrancih obravnavali tatvino kosilnice na nitko, vlom v Lukačevcih in kaznivo dejanje goljufije v Gornji Bistrici.

Policisti smo še obravnavali prometno nesrečo s pobegom in sicer se je v naselju Biserjane lažje telesno poškodovala kolesar. Voznika vozila znamke Hyundai, ki je odpeljal s kraja prometne nesreče in zapustil poškodovanega udeleženca prometne nesreče še iščemo. V drugi prometni nesreči je nastala zgolj materialna škoda.

Javni red in mir je bil kršen en krat na javnem kraju in štiri krat v zasebnem prostoru. Kršitelja v Moravskih Toplicah, ki se ob intervenciji ni pomiril, smo pridržali do streznitve.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran