radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Blejski policisti so v prejšnjem tednu po pridobljeni odredbi Okrožnega sodišča v Kranju, opravili hišno preiskavo pri 29-letnemu osumljencu na območju občine Bohinj. V prirejenem prostoru za gojenje prepovedane droge so našli in zasegli nekaj kilogramov posušenih rastlinskih delcev in druge produkte, za katere se sumi, da gre za prepovedano drogo konoplja-rastlina, ter pripomočke za gojenje te prepovedane droge.

zaseg droge bohinj 1

zaseg droge bohinj 2

Po vseh zbranih obvestilih bo zoper osumljenega podana kazenska ovadba na pristojno okrožno državno tožilstvo, zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi in postopki v športu ter predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, po prvem odstavku 186. členu Kazenskega zakonika. Predkazenski postopek usmerja Okrožno državno tožilstvo v Kranju.

Za to kaznivo dejanje je predpisana kazen zapora od enega do desetih let.

Boštjan Repinc
vodja centra
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran