radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 81 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 251 klicev.

Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo in 4 nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami. Zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 7 tatvin, vlom, poškodovanje tuje stvari ter kaznivo dejanje grožnje. Zaradi kršitve javnega reda in miru so policisti intervenirali v 4 primerih.

V zadnjih 24ih urah so obravnavali še 2 nezakonita prehoda državne meje.

V Novokračinah so policisti ob 7.22 izsledili 2 državljana Maroka, ki sta nedovoljeno vstopila na območje Slovenije. Ker sta navedena zaprosila za mednarodno zaščito so ju po postopku odpeljali v azilni dom v Ljubljano.

Ob 8.50 je pred Orehkom, zaradi vožnje preblizu desnega roba cestišča, 59-letni voznik izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s ceste. Voznik in njegova 60-letna sopotnica sta bila pri tem lažje telesno poškodovana. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

V Postojni je bil ob 16.24 ustavljen 50-letni voznik osebnega avtomobila, ki nima vozniškega dovoljenja. Policisti so mu vozilo zasegli, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

Pred eno od izolskih trgovin je neznanec pristopil do parkiranega osebnega avtomobila in z razbijanjem stekla iz njega odtujil torbico. Škode je za 150 eur. Policisti so opravili ogled, sledi kazenska ovadba.

Ob 19.21 je v Kopru neznani storilec izkoristil nepazljivost oškodovanke in ji iz odklenjenega vozila odtujil nahrbtnik v katerem je imela denarnico, mobilni telefon in nekaj drugih predmetov. Storilec je nato na bankomatu opravil več dvigov gotovine s čimer je oškodovanki povzročil za 2.000 eur škode. Za storilcem policisti še poizvedujejo, sledi kazenska ovadba.

V Narinu sta se ob 19.33 sprla soseda. Policisti so ugotovili, da je 75-letnik fizično obračunal z 52-letnikom in ga pri tem lažje telesno poškodoval. Zoper nasilneža bodo policisti napisali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe in grožnje.

Ob 21.34 sta na Ankaranski cesti v Kopru trčila 56-letna voznica osebnega avtomobila in mladoletnik na mopedu. Policisti so z ogledom ugotovili, da je voznica osebnega avtomobila spregledala mopedista, ki je ob trčenju padel po tleh in se lažje telesno poškodoval. Voznici po policisti izdali plačilni nalog.

Kozinski policisti so ob 0.37 posredovali v enem od gostinskih lokalov na Kozini, pri čemer so 20-letnemu moškemu, ki je predvajal glasno glasbo, izdali plačilni nalog.

Jure Griljc, mag. prav.
višji samostojni policijski inšpektor
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran