radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 115 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 42.

  • šest s področja kriminalitete, od tega ena o tatvini;
  • enaindvajset s področja prometne varnosti, štiri o prometnih nesrečah s telesnimi poškodbami, pet o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • osem s področja javnega reda in miru, od tega sedem o kršitvi na javnem kraju in ena o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • dva o dogodkih.

policija splosniTatvina:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj po 22. uri obveščeni o tatvini motorja – skuter izpred stolpnice v Kranju. Skuter ni imel registrske tablice. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna varnost:
Blejski policisti so včeraj nekaj pred 12. uri obravnavali prometno nesrečo z udeležbo kolesarja, ki se mu je pri kolesarjenju snela pogonska veriga. Kolesar je izgubil oblast nad kolesom in padel ter se telesno poškodoval. Odpeljan je bil v zdravstveno ustanovo. Policisti nesrečo obravnavajo kot prometni dogodek.

Kranjski prometni policisti so včeraj nekaj po 15. uri obravnavali prometno nesrečo na avtocesti, kjer je bil samoudeležen voznik osebnega vozila. Po podatkih s katerimi razpolagamo je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in z njim trčil v varovalno ograjo. V vozilu so bili še štirje potniki. Vseh pet oseb v vozilu je bilo z reševalnim vozilom prepeljano v zdravstveno ustanovo na pregled. Za enega potnika je bilo ugotovljeno, da je bil lahko telesno poškodovan. Na kraju so bili tudi gasilci. Policisti zoper voznika vodijo prekrškovni postopek.

Kranjskogorski policisti so včeraj nekaj po 15. uri obravnavali prometno nesrečo z udeležbo kolesarja, ki pri zaviranju na kolesarski stezi padel in se telesno poškodoval. Okoliščine kažejo, da je kolesar vozil na prekratki varnostni razdalji in pri sunkovitem zaviranju padel čez krmilo. Kolesar je bil odpeljan v zdravstveno ustanovo. Policisti zoper povzročitelja vodijo prekrškovni postopek.

Boštjan Repinc
vodja centra
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran