radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 227 klicev, med temi 104 interventni, oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 14 kaznivih dejanj,
  • 17 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometne nesreče II. kategorije,
  • 4 vozila so bila zasežena voznikom,
  • 14 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 6 v zasebnem prostoru.

policija splosniPrometna varnost
V Mariboru smo obravnavali voznika, ki je vozil avtomobil z nameščenimi registrskimi tablicami, ki pripadajo drugemu vozilu. Ugotovljeno je bilo, da vozi pod vplivom alkohola (1,18 mg/l alkohola), vozilo mu je bilo zaseženo, sledi obdolžilni predlog.

Voznik motornega kolesa je na območju Pivole trčil v prometni znak. Ugotovljeno je bilo, da vozi pod vplivom alkohola (0,73 mg/l alkohola), pri tem se je lažje poškodoval, sledi obdolžilni predlog.

V Mariboru je prišlo do trčenja med voznikom osebnega avtomobila in kolesarjem (otrok), ki se je, po prvih ugotovitvah, nepravilno vključeval v promet, v trčenju pa se je lažje poškodoval.

Obravnavani tujci
Na območju Središča ob Dravi smo obravnavali državljana Irana, ki sta podala namero po mednarodni zaščiti, odpeljana sta bila v azilni dom.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran