radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 119 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 53.

  • sedem s področja kriminalitete, od tega dve o tatvini, dve o poškodovanju tuje stvari, ena o vlomu;
  • sedemnajst s področja prometne varnosti, štiri o prometnih nesrečah s telesnimi poškodbami, sedem o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • šest s področja javnega reda in miru, od tega šest o kršitvi na javnem kraju;
  • deset o dogodkih.

policija splosniTatvina:
Kranjski policisti so bili včeraj v dveh primerih obveščeni o tatvini goriva na bencinskem servisu na območju Kranja. V obeh primerih sta storilca natočila gorivo in s kraja odpeljala ne da bi poravnala račun. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Vlom:
Kranjski policisti so bili danes nekaj po 2. uri obveščeni o vlomu v poslovni prostor. Neznani storilec je skozi vrata vlomil v notranjost ter si prilastil kovinski sef z gotovino. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna varnost:
Kranjskogorski policisti so včeraj nekaj po 18. uri obravnavali prometno nesrečo z udeležbo motorista, ki je pri zaviranju padel in trčil v pred seboj stoječe osebno vozilo. Motorist je bil telesno poškodovan. Okoliščine kažejo na neprilagojeno hitrost motorista. Policisti zoper povzročitelja vodijo prekrškovni postopek.

Kranjski policisti so bili včeraj nekaj pred 16. uro obveščeni o prometni nesreči z udeležbo kolesarja in osebnega vozila. Voznik osebnega vozila je zaradi neupoštevanja varnostne razdalje trčil v kolesarja, ki je padel in bil telesno poškodovan. Policisti zoper povzročitelja vodijo prekrškovni postopek.

Blejski policisti so včeraj nekaj po 14. uri obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika e-skiroja. V nesreči je bil voznik e-skiroja samoudeležen. Pri padcu je zadobil telesne poškodbe in bil s kraja odpeljan v zdravstveno ustanovo. Policisti zoper kršitelja vodijo prekrškovni postopek.

Boštjan Repinc
vodja centra
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran