radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, tri povoženja divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete smo obravnavali odvzem osebnega avtomobila, tatvino, lahko telesno poškodbo pri pretepu, tatvino registrskih tablic z oznako ČK 680JI, vlom v stanovanjsko hišo, od koder sta bili ukradeni dve motorni žagi, ter zasegli bankovec za 20 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran