radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 97 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 40:

  • trije s področja kriminalitete, od tega dva o tatvini;
  • 23 s področja prometne varnosti, od tega dva o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in 10 o prometni nesreči z materialno škodo;
  • trije s področja javnega reda in miru, od tega eden o kršitvi na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • pet o dogodkih, od tega eden o povoženi divjadi.

Tatvina:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj čez 14. uro obveščeni o tatvini registrskih tablic s parkiranega avtomobila na območju Kranja. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 7.30 obveščeni o prometni nesreči na območju Žabnice. 52-letni voznik je z avtomobilom na prehodu za pešce trčil v peško, ki je bila lahko telesno poškodovana. Na kraju ji je pomoč nudilo zdravstveno osebje. Policisti za voznika vodijo prekrškovni postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran