radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 297 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

26 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 23 s področja prometne varnosti in 22 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in deset prometnih nesreč z materialno škodo.

V Slovenj Gradcu smo včeraj popoldne obravnavali prometno nesrečo kolesarja, ki je na kolesarki stezi padel in se lažje poškodoval. Kolesar je imel v krvi dobre tri promile alkohola.

Na območju Radelj ob Dravi smo obravnavali prometno nesrečo, ki se je na srečo končala brez poškodb. Povzročil jo je voznik osebnega vozila, ki je imel dobri dve promili alkohola v krvi in je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal v živo mejo, nato vozil po sadovnjaku in trčil v skalo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog.

Poziv očividcem prometne nesreče
V petek, 28. junija 2024, okoli 23.20 ure, je na Celjski cesti v Slovenj Gradcu, v neposredni bližini novega nakupovalnega centra Spar, prišlo do prometne nesreče. Voznik osebnega avtomobila znamke Mini Cooper, ki je vozil iz smeri Slovenj Gradca proti Šmartnem pri Slovenj Gradcu je trčil v pred njim vozeče vozilo neznane znamke. Voznik le tega je po trčenju odpeljal. Neznanega voznika, ki je odpeljal s kraja pozivamo, da se zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče oglasi na Policijsko postajo Slovenj Gradec ali pokliče na telefonsko številko Policijske postaje Slovenj Gradec 02 872 54 00, na številko 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00. Za podatke prosimo tudi morebitne očividce.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali osemkrat.

Kriminaliteta
Na otroškem igrišču v Velenju je neznani storilec poškodoval dve opozorilni tabli. Lastnikom je povzročil za okoli 1.000 € škode.

V Celju je neznanec poskušal vlomiti v frizerski salon. Lastnici je s poškodovanjem vrat povzročil za okoli 1.000 € škode.

Iz kleti stanovanjskega bloka v Šentjurju je neznani storilec ukradel kosilnico.

Najdena denarnica
Na Policijski postaji Slovenj Gradec hranijo denarnico temnejše barve, v kateri je gotovina v različnih apoenih. V denarnici ni dokumentov na podlagi katerih bi lahko identificirali lastnika. Občan, ki je denarnico prinesel na policijsko postajo jo je našel 24. junija 2024 na parkirišču Trgovskega centra Merkur v Slovenj Gradcu. Lastnik denarnice naj se oglasi na Policijsko postajo Slovenj Gradec, kjer jo bo lahko prevzel.

Miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran