radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniLjubljanski policisti so v zadnjem tednu odvzeli prostost 41 letnemu državljanu Slovenije, ki je osumljen storitve več kaznivih dejanj tatvin goriva na bencinskih servisih. V preiskavi so ugotovili, da se je od sredine marca do sredine junija letos, z osebnim vozilom na katerem je imel nameščene odtujene registrske tablice, večkrat pripeljal na bencinske servise v mestu Ljubljana in njeni okolici. Tam je v vozilo in v posode, ki jih je imel v prtljažnem delu, natočil gorivo in vedno s kraja odpeljal brez, da bi navedeno gorivo plačal. Z navedenimi dejanji je povzročil skupno za nekaj več kot 17.000 evrov materialne škode.

Osumljenec, ki je bil s strani policije že večkrat obravnavan za kazniva dejanja s področja premoženjske kriminalitete, je bil zaradi suma storitve 79 kaznivih dejanj tatvine, 5 kaznivih dejanj prikrivanja in enega kaznivega dejanja zatajitve, priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. Policisti trenutno še vedno zbirajo obvestila in ugotavljajo dodatne okoliščine, saj sumijo, da je isti osumljenec vpleten še v vsaj 25 istovrstnih kaznivih dejanj. Po vseh ugotovitvah bodo o teh primerih obveščali pristojno državno tožilstvo.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran