radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, sedem kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, požar in pet povoženj divjadi.

Ob 7.55 smo bili obveščeni, da je v Murski Soboti, pri OŠ I., prišlo do trčenja med voznico osebnega avtomobila in mopeda. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je bil vzrok za prometno nesrečo izsiljevanje prednosti v križišču, voznice osebnega avtomobila. Pri trčenju se je mopedist lažje telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete, smo obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino mobilnega telefona, poškodovanje stekla na osebnem avtomobilu, poškodovanje stekla na gostinskem lokalu, poškodovanje stekla na vhodnih vratih stanovanjske hiše, goljufijo pri poslovanju s kriptovalutami in grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 21.41 smo bili preko Centra za obveščanje obveščeni, da naj bi zagorelo v bližini Sinagoge v Lendavi. Policisti so na kraju ugotovili, da je prišlo do začetnega požara bal pri Dvojezični srednji šoli in do požara na plazilki v bližini Sinagoge. Oba požara so pogasili lendavski gasilci. Policisti zbiramo obvestila o vzrokih požarov.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran