radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, eno kaznivo dejanje, osem kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, zasegli osebni avtomobil in povoženje divjadi.

Ob 16.10 je prišlo na parkirnem prostoru pred trgovino Dipo v Murski Soboti, do trčenja med voznikom osebnega avtomobila in voznikom mopeda. Pri trčenju se je voznik mopeda lahko telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico.

Na področju kriminalitete smo obravnavali goljufijo pri točenju goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki je javni red in mir kršil na javnem kraju in se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bil pridržan na Policijski postaji v Murski Soboti.

Ker je vozniku osebnega avtomobila potekla veljavnost vozniškega dovoljenja, mu je bil le ta zasežen.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran